Ustica Lines

 • Ustica Lines

  Vind alles wat je moet weten over Ustica Lines hier met Ferrysavers

 • Ustica Lijnen met Ferrysavers

  Zeil naar / van Italië!

 • Boek met Ferrysavers vandaag

  Boek goedkope ferry tickets met Ustica Lines hier, op Ferrysavers!

Boek een goedkope Ustica Lijnen met Ferrysavers

Ustica Lines biedt veerboten naar Fevignana , LevanzoMarsala, Marettimo, Trapani, Lipari, Milazzo, Panarea, vulkaan, Ginostra, Messina, Salina Santa Marina , Stromboli en Rinella

Ustica Lines

Ustica Lines is de Italiaanse staatsbedrijf ferrymaatschappij met de meest uitgebreide reeks van routes die Italië aan de Middellandse Zee. Opgericht in 1936 als gevolg van massa-nationalisatie heeft Tirrenia oudsher verbonden de Italiaanse eilanden naar het vasteland.

Ustica Lines heeft een grote vloot cruise-veerboten en snelle veerboten, die een cruiseschip standaard zijn aangebracht en bestaat uit eenheden 25 snelle veerboten, catamarans en monohull. Onze vloot is altijd vooruit en biedt een hoge mate van veiligheid en comfort. Continue investeringen in de modernisering van onze vloot stelt ons in staat om leiderschap in de markt van snelle personenvervoer te handhaven.

Reizen met huisdieren

Huisdieren mogen alleen worden vervoerd als u een "Animal" ticket te kopen onder de volgende voorwaarden:

 • Kleine dieren moeten in een geschikte drager, alsmede vogels in speciale kooien worden gehouden gedurende de duur van de reis.
 • Middelgroot of groot formaat dieren kunnen worden vervoerd alleen met toestemming van de Captain's, moeten ze worden gemuilkorfd en aangelijnd.
 • Het bedrijf behoudt het recht om, voordat u instapt, medische attesten waaruit blijkt een goede gezondheid en vaccinatie van het dier record.

Ustica Lines Sailing Information & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Ustica Lines Ports

 1. Home
 2. Ferry Maatschappijen
 3. Ustica Lines