Le Havre Veerboot haven

  • Le Havre Ferries

    Vind de haven informatie en schema's

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een ​​goedkope veerboot naar Le Havre boeken uit Portsmouth, Of u kunt vergelijken Le Havre cross channel ferry prijzen route, de exploitant of de tijd met behulp van onze vergelijking motor boven.

  • Met behulp van Ferrysavers kunt u veilig boekt een LD Lines ferry van Le Havre naar Portsmouth met hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding veerdiensten
  • U kunt ook een Brittany Ferries ferry van Portsmouth naar Le Havre met hun snelle veerdiensten

Vind de meest recente informatie over goedkope Le Havre ferries, inclusief ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Le Havre ferry haven is een van de grootste passagier haven van Frankrijk. Le Havre haven is ideaal gelegen op korte afstand van het centrum van de stad en is zeer goed aangegeven in heel de stad. Opgericht in 1517, heeft Le Havre uitgegroeid tot de 2nd grootste haven van Frankrijk en is dicht bij Parijs op slechts een paar uur rijden.

Hangar 22 ligt in het havengebied van Le Havre, is een maritiem museum biedt een uitgebreide inzicht in de Franse maritieme geschiedenis. Quartier St Francois, ook gelegen in Le Havre de Docklands gebied is het centrum van Le Havre de visserij-industrie en de thuisbasis van de bekroonde visrestaurants. De belangrijkste winkelstraat in Le Havre is Avenue Rene Coty, die ook in de buurt van de Rene Coty winkelcentrum. Dit 3 niveau winkelcentrum is de thuisbasis van meer dan 70 winkels en boetieks.

Veerboot routes naar Le Havre

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatieven, Zie onze veerboot routes pagina.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Klik om de kaart te bekijken

Le Havre Adressen

DFDS Seaways

Terminal de la Citadelle, Quai Auguste Brostrom, 76600 Le Havre, Frankrijk.

Brittany Ferries

Terminal de la Citadelle, 76600, Le Havre, Frankrijk.

Le Havre Ferry Haven Havens

Le Havre veerboothaveloutes

  1. Home
  2. Ferry Ports
  3. Le Havre Veerboot haven