turbojet Ferries

 • turboJet Ferries

  Vind alles wat u moet weten over Turbojet Ferries met Ferrysavers

 • Zeil naar Honk Kong, Kowloon en Macau met Turbojet Ferries

  Uw reis zal een genoegen zijn dat u kreeg een goede deal met Ferrysavers

 • Boek vandaag met Ferrysavers

  Ervaar de geneugten van Hong Kong, Kowloon en Macau

Je kunt een veerboot boeken naar Hong Kong, een veerboot naar Macau or een veerboot naar Kowloon voor een zacht prijsje met Ferrysavers.

Met Ferrysavers kunt u veilig boek een Turbojet Ferries of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over Turbojet ferry overtochten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

 • Turbojet Ferries verzorgt veerdiensten tussen Hong Kong (China) naar Macau (China) en Kowloon (China) naar Macau.

over TurbJet

turboJet Ferries - is de erkende leider in de Hong Kong - Macau high-speed personenvervoer industrie. Het is de eerste die rond-de-klok jet-foil service te bieden en heeft meer dan 50 jaar van de scheepvaart ervaring. Het werkt draagvleugelboot veerdiensten in het zuiden van China. De route tussen Hong Kong en Macau is de drukste. Het werkt 24 uur per dag en duurt ongeveer een uur naar de 70 kilometers (43 mi) reis reizen op Turbojet's met hoge snelheid schepen.

turbinestraal- met succes in première de "Airport Routes" in samenwerking met de internationale luchthaven van Hong Kong. Het is de sterkste high-speed scheepsvloot in Azië. Alle vaartuigen, accessoires en onderdelen gebruikt zijn meesterwerken van prestigieuze scheepsbouwers garanderen het hoogste niveau van betrouwbaarheid en prestaties.

Turbojet Ferries Sailing Information & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

 1. Home
 2. Ferry Maatschappijen
 3. turbojet Ferries