Manche Iles Express

  • Manche Iles Express

    Vind alles wat je moet weten over Manche Iles Express hier met Ferrysavers

Met Ferrysavers kunt u gemakkelijk boeken Manche Iles Express veerboten naar Noord-Frankrijk en de Kanaaleilanden, waaronder goedkope veerboten naar Jersey, Guernsey.

Carteret eilanden zijn momenteel niet beschikbaar op Ferrysavers, maar we werken om ze beschikbaar zijn voor boeking zeer binnenkort.

Om alternatieve goedkope routes en diensten vindt u boven onze real-time vergelijking engine gebruiken, waar u de veerboot deals tussen de Kanaaleilanden en Frankrijk kunnen vergelijken vinden. Voor alternatieve operatoren om Manche Iles Express zie onze pagina's voor Condor Ferries en Compagnie Corsaire.

Manche Iles Express

Manche Iles Express is opgericht in april 2005 (in samenwerking met de Conseil Général de la Manche) met de wens om verbindingen tussen de regio Normandië, in het noorden van Frankrijk en de Kanaaleilanden te verbeteren. Manche Iles Express heeft verbindingen tussen Granville, Dielette en Barneville-Carteret in Normandië en de Kanaaleilanden Jersey, Guernsey, Alderney en Sark.

Manche Iles Express rijdt 2 hoge snelheid catamarans, de Marin-Marie en Victor Hugo, En ook de enkelwandige fast-ferry Tocqueville op zijn routes, elk met comfortabele stoelen en een bar.

Manche Iles Express Zeilinformatie & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Manche Iles Express Ports

  1. Home
  2. Ferry Maatschappijen
  3. Manche Iles Express