Veerboot naar Jersey

 • Jersey Ferries

  Vind de haven informatie en schema's

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een ​​goedkope veerboot naar Jersey te boeken Guernsey, Poole, Portsmouth, St Malo en Weymouth, Of u kunt Jersey ferry overtocht prijzen route, de exploitant en de tijd met behulp van onze vergelijking motor boven te vergelijken.

 • Met behulp van Ferrysavers kunt u veilig boek een veerboot van Jersey naar Guernsey, Poole, Portsmouth, St Malo en Weymouth met Condor Ferries

Vind onze meest recente informatie over goedkope Jersey veerboten, waaronder ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

De Jersey veerhaven bevindt zich in St. Helier, charmant en pittoreske hoofdstad van het eiland. Jersey is het grootste van de Kanaaleilanden op negen mijl door vijf, en is de thuisbasis van meer dan vijftig mijl van de prachtige kustlijn met zandstranden en indrukwekkende kliffen. St. Helier herbergt ook een aantal fantastische BTW-free winkelen, evenals een aantal boeiende musea waarin de gevarieerde geschiedenis van Jersey en een prachtige waterkant, compleet met een-jacht gevulde jachthaven.

Elk jaar Jersey en het betoverende mix van het Verenigd Koninkrijk en het vasteland van Europa, trekt vele duizenden bezoekers, vooral tijdens de zomermaanden, dankzij de uitstekende combinatie van een prachtig landschap, vriendelijke sfeer en de prachtige stranden waar men kan genieten van een aantal activiteiten, zoals surfen of duiken, of gewoon ontspannen en tot rust komen.

Veerboot routes naar Jersey

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatieven, Zie onze veerboot routes pagina.

recente beoordelingen

gebaseerd op 9 beoordelingen
 • 12 juni 2018
  veerboot naar Guernsey
  • Jersey naar Guernsey met Condor Ferries

   plezierige ervaring

   Review door JULIE SHIPLEY, Met vrienden.

 • 14 mei 2018
  Guernsey naar San Malo
  • Poole naar Guernsey met Condor Ferries

   We boekten en betaalden premium voor oceaanreizigers maar er was geen ocean traveler-gedeelte en we kregen dit niet te horen tijdens het boeken, dus we hebben te veel betaald. De overtocht was snel en goed mijn vrouw heeft claustrofobie en de auto instaparrangement was negatief, dat wil zeggen we waren eerst bij de taart maar laatste aan en laatste uit. We waren ingecheckt in de verkeerde rij, trui in plaats van St. Malo

   Review door ROY HARRISON, Met vrienden.

 • 04 mei 2018
  Ferry overtocht
  • Poole naar Guernsey met Condor Ferries

   De heenreis was fantastisch beter dan een cruise met topstoelen vooraan en een geweldig uitzicht. De terugkeer was heel anders, volledig als gevolg van weersomstandigheden, maar het personeel was zeer behulpzaam en de tijdstippen goed, zelfs al was het stormachtig.

   Review door Anoniem, Koppel.

 • 08 december 2017
  Portsmouth naar Guernsey met Condor
  • Portsmouth naar Guernsey met Condor Ferries

   Ik was onder de indruk van de manier waarop ik als wielrenner door een lid van het personeel aan boord werd geleid om me te beschermen tegen de voertuigen.

   Review door CHRISTOPHER MERRIEN, Solo Traveler.

 • 06 november 2017
  Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Jersey naar Guernsey met Condor Ferries

   De reis was perfect en plezierig. Eten en netheid binnen is uitstekend. Communicatie op poort en binnenkant was uitstekend. Vriendelijk personeel in beide havens. Een aanbevolen reis

   Review door RAJESH PILLAI, Solo Traveler.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Jersey Adressen

Condor Ferries

De Elizabeth Terminal, St. Helier, Kanaaleilanden.

Manche Iles Express

De Albert Terminal, St. Helier, Kanaaleilanden.

Manche Iles Express

Gorey Pier, JE3 6AH, Jersey, Kanaaleilanden.

Veerboot naar Jersey-havens

Veerboot naar Jersey routes

 1. Home
 2. Ferry Ports
 3. Veerboot naar Jersey