Douglas Ferry Port

 • Douglas Ferries

  Vind de haven informatie en schema's

Vind uw ideale goedkope Douglas veerboot naar Belfast, Dublin, Heysham, larne or Liverpool met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope veerboten tussen het eiland Man, Ierland en Engeland.

 • Met behulp van Ferrysavers kunt u veilig boek een Douglas veerboot naar Belfast, Dublin, Heysham, Birkenhead, Liverpool en Larne met de Isle of Man Steam Packet

Vind de meest recente informatie over goedkope Douglas veerboten naar Ierland en Engeland, met inbegrip van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

het eiland Man ligt in de Ierse Zee, is een zichzelf besturende Kroon. De unieke ligging van het eiland biedt een uitzonderlijk uitzicht vanaf de omringende heuvels aan de noordelijke en zuidelijke kusten. Douglas is de belangrijkste stad van het eiland en is het hart van alle economische en commerciële activiteiten van de Isle of Man. Het eiland is ook de voorkeur van veel financiële bedrijven als gevolg van de belastingwetten die leidde tot de bekering van vele oude gebouwen in Douglas naar kantoorruimte. Ondanks dit, Douglas heeft nog steeds de traditionele charme en sfeer. Natuurlijk, een van de belangrijkste bezienswaardigheden van het eiland, met name voor autoliefhebbers is de beroemde Isle of Man TT ras gehost elk jaar in juni.

Veerboot routes naar Douglas

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatieven, Zie onze veerboot routes pagina.

recente beoordelingen

gebaseerd op 1 beoordelen
 • 13 juli 2018
  Geweldige reis
  • Isle of Man naar Dublin met het Isle of Man Steam Packet

   Dank u zeer dat u ons veilig van het eiland Man naar Dublin, Ierland, hebt gebracht. Was geweldig weer erg vlak en een prachtig uitzicht.

   Review door KATIE SMITH, Koppel.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Klik om de kaart te bekijken

Douglas Adressen

Isle of Man Steam Packet

Isle of Man Steam Packet Company, Sea Terminal Building, Douglas, IM1 2RF, Isle of Man.

 1. Home
 2. Ferry Ports
 3. Douglas Ferry Port