Troon Ferry Port

  • Troon Ferries

    Vind de haven informatie en schema's

Vind uw ideale goedkope Troon ferry naar Larne met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar goedkope veerboten tussen Ierland en Schotland.

Vind informatie over goedkope Troon veerboten, waaronder de hoogte van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Troon haven ligt aan de zuid-westelijke kust van Schotland, en de haven trekt vissers, toeristen en zeilen liefhebbers die kunnen genieten van de uitstekende faciliteiten van de Troon Yacht Haven. De stad is een nette, charmant en rustige locatie aan zee, en is een populaire vakantieplaats met zijn bekroonde zachte, zandstrand met uitzicht op het eiland Arran. Troon biedt ook families een scala aan activiteiten, zoals midgetgolf en putten, een overdekt zwembad, squash- en tennisbanen en bowling greens.

Wanneer u van boord van uw veerboot kunt u genieten van een goede selectie van restaurants en wijnbars in de stad. Natuurlijk, Troon is het meest bekend voor golf, en is de thuisbasis van zes uitstekende goud cursussen voor u om uw spel te testen op. Verreweg de meest opvallende daarvan is de Royal Toon, waar regelmatig het Open Championship, en deed dat het meest recent in 2004.

Veerboot routes naar Troon

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatieven, Zie onze veerboot routes pagina.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Klik om de kaart te bekijken

Troon Adressen

P & O Irish Sea Ferries

Arran House, 100 Port Ranald Drive, Troon, Ayrshire, KA10 6HH, Schotland.

Troon Ferry Haven Havens

  1. Home
  2. Ferry Ports
  3. Troon Ferry Port