Folkestone Eurotunnel Station

  • Folkstone Station

    Vind trein informatie met Ferrysavers

Boek snel een goedkoop Eurotunnel ticket van Folkestone naar Calais met Ferrysavers of u kunt de prijzen door de route, de exploitant en de tijd te vergelijken met behulp van onze prijsvergelijking motor boven.

  • Met behulp van Ferrysavers kunt u veilig het reserveren van kaartjes voor de snelle en handige Eurotunnel trein tussen Folkestone en Calais

Vind onze meest recente informatie over goedkope Folkestone Eurotunnel tickets, inclusief kruising prijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Folkestone is gelegen in het zuidoosten van Engeland op de zuidkust van Kent. Folkestone is een badplaats met zandstranden, een ontspannen sfeer en een prachtig mooie tuinen. Binnen de stad kunnen bezoekers vinden veel plezierige bezigheden om in te genieten, bijvoorbeeld diegenen die geïnteresseerd zijn in de watersport kunt proberen windsurfen, zeilen en vissen, terwijl de bezoekers die geïnteresseerd zijn in een verblijf op het land kan gaan bowlen, of geniet van een rondje golf. Bezoekers kunnen ook hun tijd te gebruiken in Folkestone te nemen in de prachtige natuur rondom de stad, door het volgen van een van de schilderachtige fietsroutes.

Veerboot routes naar Folkestone

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatieven, Zie onze veerboot routes pagina.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Klik om de kaart te bekijken

Folkestone Eurotunnel Adressen

EuroTunnel

Eurotunnel UK Terminal, Ashford Road, Folkestone, CT18 8XX, Verenigd Koninkrijk.

Folkestone Eurotunnel Station Ports

Folkestone Eurotunnel Station-routes

  1. Home
  2. Ferry Ports
  3. Folkestone Eurotunnel Station