Dun Laoghaire Ferry Port

  • Dun Laoghaire Ferries

    Vind de haven informatie en schema's

Vind uw ideale goedkope ferry naar Ierland en de haven van Dun Laoghraire uit Holyhead met Ferrysavers, of gebruik de real-time vergelijken prijs motor om te zoeken naar de veerboot deals tussen Ierland en het Verenigd Koninkrijk.

  • Met Ferrysavers kunt u veilig boek een veerboot van Holyhead naar Dun Laoghaire met Stena Line

Vind onze meest recente informatie over goedkope Dun Laoghaire veerboten over de Ierse Zee, met inbegrip van ticketprijzen, tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Sinds 1995, heeft Dun Laoghaire veerhaven zijn nieuwe terminal op Carlisle Pier vastgesteld. De haven van Dun Laoghaire beschikt over alle benodigde faciliteiten, en voetgangers kunnen gemakkelijk in een taxi of bus, of neem de pijl licht rails.

Dun Laoghaire beschikt over de grootste haven in Ierland met een 500 ligplaats jachthaven, zes jachtclubs verspreid tussen de westerse en oosterse Piers en is de thuisbasis van de Irish National Sailing School & Club. Dun Laoghaire beschikt over een van de mooiste golfbaan in Ierland, ook wel bekend als de "The D-Club", Dun Laoghaire golfbaan strekt zich uit over 96 hectaren groen met een spectaculair uitzicht over het landschap Wicklow.

Veerboot routes naar Dun Laoghaire

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatieven, Zie onze veerboot routes pagina.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Klik om de kaart te bekijken

Dun Laoghaire Adressen

Stena Line

The Ferry Terminal, St Michaels Wharf, Dun Laoghaire Harbour (Het is ongeveer twaalf kilometer ten zuiden van het centrum van Dublin), Dun Laoghaire, County Dublin, Ierland.

Dun Laoghaire Ferry Haven Havens

  1. Home
  2. Ferry Ports
  3. Dun Laoghaire Ferry Port