Kopenhagen Ferry Port

  • Kopenhagen Ferries

    Vind de haven informatie en schema's

Ferrysavers maakt het eenvoudig om een ​​goedkope ferry boeken tussen Kopenhagen en Oslo en Kopenhagen - Malmö Malmö, Of u kunt Kopenhagen ferry overtocht prijzen op datum te vergelijken met behulp van onze vergelijking motor boven.

  • Met behulp van Ferrysavers kunt u snel en veilig een veerboot van Kopenhagen te boeken naar Oslo met DFDS Seaways or Oresundbron

Vind onze meest recente informatie over goedkope veerboten naar Kopenhagen, met inbegrip van ticketprijzen, het oversteken van tijden en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Kopenhagen veerhaven is een moderne ferry terminal slechts enkele minuten van het centrum van de stad. Het behandelt tot 2000 passagiers, 400 auto's of 130 vrachtauto's op een dagelijkse basis en biedt alle nodige voorzieningen zoals cadeauwinkels, krantenwinkels en geldautomaten.

Hoofdstad van Denemarken, Kopenhagen is ook het land de grootste stad. Tegenover de Oresund, het scheiden van Denemarken naar Zweden en het verbinden van het Noorden met de Baltische Zee, is Kopenhagen gerangschikt als een van de beste steden ter wereld om in te wonen, ondanks de hoge kosten van levensonderhoud.

Kopenhagen biedt een grote verscheidenheid van fijne bekroonde restaurants en het is mogelijk om eetgelegenheden met de zogenaamde "smorrebrod", de traditionele Deense sandwiches. Kopenhagen is ook bekend om de hotdog stands gevonden door de stad en door de vele goede bakkers en banketbakkers. De meest memorabele attracties in Kopenhagen zijn de monumenten, zoals de Koninklijke Bibliotheek, Chruch van Onze Verlosser en het Koninklijk Kasteel Amelienborg.

Veerboot routes naar Kopenhagen

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatieven, Zie onze veerboot routes pagina.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Klik om de kaart te bekijken

Kopenhagen Adressen

DFDS Seaways

Dampfærgevej 30, 2100, Kobenhavn O, Denemarken.

Kopenhagen Ferry Haven Havens

  1. Home
  2. Ferry Ports
  3. Kopenhagen Ferry Port