Wasaline Ferries

  • Wasaline Ferries

    Bekijk onze selectie van de beste aanbiedingen!

  • Bij Ferrysavers maken we het makkelijk voor u om uw Wasaline ferry reserveren!

gebruik Ferrysavers om uw veerboot tussen Zweden en Finland met Wasaline Ferries boeken. De veerboten naar Vaasa or Umeå kunnen gemakkelijk geboekt worden met Ferrysavers.

Bij Ferrysavers maken we het makkelijk voor u om uw Wasaline ferry boeken een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal te vinden met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor.

  • Wasaline Ferries exploiteren van hun diensten tussen twee steden: Vaasa (Finland) en Umea (Zweden) het hele jaar door.
  • Het bedrijf waardeert hun klanten veiligheid, belooft snelheid en betrouwbaarheid.

Over Wasaline Ferries

Wasaline werd opgericht begin vorig jaar en een geschikte ferry werd gekocht voor de veerboot samenwerking tussen Vaasa en Umeå. De twee gemeenteraden van Vaasa en Umeå opzetten van een gezamenlijke onderneming op de dienst die essentieel is voor de lokale industrie, inwoners en regionale instellingen in het gebied veilig te stellen. De nieuwe onderneming die actief is onder de merknaam Wasaline biedt passagiers en voertuigen vervoer, vrachtvervoer, maaltijden, restaurant diensten en conferenties aan boord, evenals de winkels en cruise pakketten voor hun klanten. De overtocht duurt 4 uur.

Huisdieren aan boord Wasaline veerboten

Huisdieren moeten worden aangegeven op het moment van boeking, want er is een beperking van het aantal dieren aan boord worden geaccepteerd. Huisdieren zijn alleen toegestaan ​​in gebieden die specifiek voor dit doel of in een vooraf geboekte huisdier cabine. Huisdieren zijn niet welkom op herstel gebieden, dus dient men zelf voor kommen voor water en voedsel. Voor landspecifieke invoerbeperkingen, neem dan contact op met uw dierenarts.

Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

Wasaline Ferries Sailing Information & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Wasaline Ferries Ports

  1. Home
  2. Ferry Maatschappijen
  3. Wasaline Ferries