Suruga Bay Ferries

  • Suruga Bay Ferries

    Vind alles wat je moet weten over Suruga Bay Ferries hier met Ferrysavers

Snel boek een goedkope Suruga Bay veerboot tussen Toi en Shimizu met Ferrysavers.

Bij ferrysavers.com hebben we het voor u gemakkelijk om de perfecte koopje veerboot vinden gemaakt; ofwel gebruik maken van onze boek route naar de specifieke Suruga Bay ferry u nodig hebt, of zoeken naar goedkope ferries met behulp van onze real-time vergelijking motor.

Met Ferrysavers die u kunt boeken goedkope Suruga Bay Ferry naar Toi en Shimizu, en vergelijk de goedkoopste Suruga Bay veerdiensten tussen Toi en Shimizu.

De high-speed Suruga Bay Veerdiensten tussen Toi en Shimizu in slechts 65 minuten. Geniet van een comfortabele en handige cruise dat je overkomt de snelle en comfortabele manier. Ze hebben een gratis pendelbus die loopt van de JR Shimizu station (Oost-uitgang) naar de haven. Deze bus vertrekt 30mins voordat we de veerboot vertrektijd en het duurt 10mins. Deze dienst wordt ook vice versa aangeboden.

Suruga Bay Ferries Sailing Information & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Suruga Bay Ferries Ports

  1. Home
  2. Ferry Maatschappijen
  3. Suruga Bay Ferries