Southsea Hovercraft Haven

 • Southsea Hovercraft

  Vind de haven informatie en schema's

Ferriesavers maakt het eenvoudig om een ​​goedkope hovercraft van Southsea naar het Isle of Wight te boeken of u kunt de Southsea hovercraftprijzen per route, exploitant en tijd vergelijken met onze vergelijkingsmotor hierboven.

 • Met Ferrysavers kunt u veilig een Southsea hovercraft boeken Ryde met Hovertravel
 • Hovertravel biedt deze kruisingen elke 30 minuten aan boord van hun highspeed hovercrafts die alleen te voet passagiers vervoeren. De reistijd is slechts 10 minuten per enkele reis en deze hovercrafts zijn uitgerust om een ​​hoog niveau van comfort, zelfs in extreme weersomstandigheden te bieden

Vind de laatste informatie over goedkope Southsea hovercraft naar Isle of Wight, inclusief ticketprijzen, overstaptijden voor de hovercraft en beschikbaarheid met Ferrysavers.

Southsea is een kustplaats aan de zuidkust van Portsea Island, alhoewel de stad door de jaren heen met Portsmouth is samengevoegd en nu op slechts 1 mijl van het stadscentrum van Portsmouth ligt. Southsea is slechts een kleine stad, maar is uitgegroeid tot een bloeiend commercieel gebied en heeft een grote verscheidenheid aan high street winkelketens en onafhankelijke handelaren, waaronder een prachtig winkelgebied aan zee, met veel plekken om te stoppen en te ontspannen winkels. Southsea heeft een breed scala aan attracties in de stad, bijvoorbeeld het fascinerende D-Day museum en het Royal Marines museum.

Southsea Ferry Times & Sailing Information

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

recente beoordelingen

gebaseerd op 3 beoordelingen
 • 29 december 2017
  Reiziger vaak
  • Ryde naar Southsea met Hovertravel

   Het is de eerste keer dat je ferry savers.co.uk gebruikt, maar binnenkort weer uit zal zijn. Veel dank. Helen Mc Fagan

   Review door HELEN MCFAGAN, Solo Traveler.

 • 04 augustus 2017
  Ontspannende dag uit
  • Southsea naar Ryde met Hovertravel

   Reserveren met Ferry Savers was erg makkelijk en eenvoudig. En ik bespaarde meer dan £ 8 op het tarief. De reis over in de hovercraft duurde maar tien minuten, waardoor ik langer een mooie dagje uit had. Zou zeker Ferrysavers en Hover trave aanbevelen.

   Review door PAUL RICKARDS, Solo Traveler.

 • 26 juli 2017
  Briljante manier om te reizen
  • Ryde naar Southsea met Hovertravel

   We reisden van het Isle of Wight naar Southsea en we waren verrast door het aantal mensen die wachten op de volgende hovercraft. De wachtkamer is ruim en comfortabel en het personeel is erg vriendelijk en beleefd. Toen de hovercraft leeg was, gingen we aan boord en binnen enkele minuten waren we onderweg. Het is een zeer opwindende ervaring en we waren in Southsea in ongeveer 10 minuten. Het enige probleem is dat je uitzicht op de ramen door de spray wordt verduisterd, maar dit is te verwachten van high speed zeeovergangen. Toen we terugkwamen naar de terminal voor onze terugreis, waren we blij om te zien dat we op de nieuwe hovercraft waren. Hoe glad en snel was dit! Wow, een mooie rit terug naar het Isle of Wight en dit afgerond een geweldige verjaardag traktatie. Bedankt Hovertravel. We zullen je weer gebruiken.

   Review door LYN HUTT, Koppel.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Southsea Adressen

Hovertravel

Clarence Esplanade Southsea Portsmouth, PO5 3AD, Engeland.

Southsea Hovercraft Port Ports

 1. Home
 2. Ferry Ports
 3. Southsea Hovercraft Haven