Samsofaergen

  • Samsofaergen

    Vind alles wat je moet weten over Samsofaergen hier met Ferrysavers

Merk op dat Samsofaergen veerboten (correct gespeld Samsofærgen) Werd voorheen Samsotrafikken veerboten.

Vind uw ideale goedkope Samsofaergen veerboot tussen de Deense eilanden van Zeeland, Samso, en de Noord-Jutland, met inbegrip van veerboten naar Kolby Kas Kalundborg en Hou, eenvoudig online op ferrysavers.com.

Bij ferrysavers.com maken we het makkelijk voor u om uw Samsofaergen ferry boeken een specifieke route door of voor u om de best mogelijke deal te vinden door het vergelijken van Samsofaergen veerboten met behulp van onze unieke prijsvergelijking motor.

  • Samsofaergen hebben 8 dagelijkse veerdiensten tussen Hou, op het Noord-Jutland in Denemarken, en Saelvig op Samso eiland, reizen nemen 1 uur
  • En Samsofaergen bieden ook tot dagelijkse diensten (varieert per dag en het seizoen) tussen Kolby Kas op Samso en Kalundborg 7 op de belangrijkste Deense eiland, Zeeland

Samsofaergen werd opgericht ter vervanging van de vroegere Scandlines dienst aansluiten van de mooie en ontspannen eiland Samso met het belangrijkste eiland van Zeeland en het Deense Jutland op het Europese vasteland. Net als bij LangelandsFærgen en Alsfaergen, Samsofaergen uitgevoerd als onderdeel van Nordic Ferry Services, een joint venture van de Clipper Group en Borholmsfaergen, Waarvan het doel is om het gemakkelijker maken om te reizen naar de verschillende delen van Denemarken met de veerboot.

De m / v Kanhave, M / v Vesborg en m / v Kyholm zijn de 3 schepen dienen Samsofaergen's routes.

Huisdieren aan boord SamsoFaergen veerboten

U kunt uw hond of kat te boeken aan boord SamsoFaergen veerboten met Ferrysavers.co.uk. Merk op dat u uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

Samsofaergen Zeilinformatie & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Samsofaergen Ports

  1. Home
  2. Ferry Maatschappijen
  3. Samsofaergen