New York Water Taxi

  • New York Water Taxi

    Vind alles wat je moet weten over New York Water Taxi hier met Ferrysavers

Geweldig nieuws! New York Water Taxi is beschikbaar voor boeken met Ferrysavers nu

NYWT heeft een New York competitieprogramma sinds 2002 geweest, te beginnen met een pittige vloot van vijf verschillende zwart en geel geruite schepen. Vandaag de dag, de iconische 12-scheepsvloot

New York Water Taxi (NYWT) is een geweldige manier om schitterende skyline van New York City te verkennen, gevierd bruggen, en weelderige parken aan het water, met behoud van een community-bewuste vloot die onze gekoesterde waterwegen eert. Het is de enige haven cruise waarmee u hop off, verkennen, dan weer hop on! Neem een ​​uitdrukkelijke reis van West 39th St. naar Battery Park, dan naar Pier 11, Wall Street en aan de overkant van de East River naar Brooklyn's DUMBO Fulton Ferry Landing - dan terug naar West 39th St.

NYWT

NYWT rijdt elke 45 min tussen 10: 00am en 06: 00PM. Tijden kunnen veranderen met weinig of geen waarschuwing. New York Water Taxi dokken in 7 locaties. Het loopt het hele jaar door.

Het ticket u koopt is geldig voor 1 dag - niet 24 uur - en op de dag dat u boekt voor! Children's tickets zijn beschikbaar voor kinderen tussen de leeftijd 3 en 12.

Hoe het werkt

Kort na uw reservering is voltooid, ontvangt u een e-ticket per e-mail van ons ontvangt. Gelieve print uw ticket uit en breng hem mee naar New York. Je moet een geldig identiteitsbewijs met foto-ID hebben, om het te ruilen voor uw New York Water Taxi tickets.

Boek je NYWT van Miami vandaag nog veilig en vertrouwd ferrysavers.co.uk.

New York Water Taxi Zeilinformatie & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

  1. Home
  2. Ferry Maatschappijen
  3. New York Water Taxi