Navlib Ferries

 • Navlib / Navigazione Libera del Golfo

  Vind de perfecte vakantiebestemming met Navlib Ferries en Ferrysavers!

 • Navlib / Navigazione Libera del Golfo

  Kunt u eenvoudig en snel te boek uw Navlib kruising veerboot met Ferrysavers.

 • Navlib

  Boek je Navlib kruising veerboot met Ferrysavers.

Met Ferrysavers kunt u eenvoudig en snel uw Navlib Veerboten naar Amalfi, Salerno, Sorrento, Rhodos Garganico, Ventotene, Groot, Vieste, San Nicola Tremiti, CapriNapoli, Ponza, Terracina, Termoli, San Domino Tremiti. Zie hieronder voor Navlib de route en de laatste prijzen en vaartijden. Klik op een veerdienst voor een gedetailleerde Navlib ferry tijdschema.

Navlib Ferries

Navlib Ferries - Navigazione Libera del Golfo (NLG), is actief in de Golf van Napels die passagiers uit de hele wereld naar het prachtige eiland Capri, Sorrento en Amalfi en Positano kust voor de afgelopen 80 jaar. Het bedrijf exploiteert 12 fast ferries in totaal.

Reizen met de zee als u mobiliteit hebben beperkt

vloot Navlib Ferries' is geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit. De rolstoel gebruikers moeten in staat zijn om de stoelen aan boord te gebruiken. De Italiaanse wetgeving staat niet toe dat mensen zitten op hun rolstoel tijdens de overtocht te blijven. Maar tijdens de leden kruising bemanning (zoals aangegeven op hun werk uniform) zal het aanbieden van steun en hulp als het nodig is.

Reist u met uw huisdier

Huisdieren mogen mee aan boord van Navlib veerboten, maar ze moeten in een speciaal ontworpen ruimte blijven. De honden moeten gemuilkorfd en aangelijnd. Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in de passagiers gebieden, tenzij ze geleidehonden en hulphonden doven. Honden moet vergezeld gaan van een recente, geldige vaccinatie tegen hondsdolheid certificaat dat de volgende informatie bevat: naam en adres van de eigenaar, ras, geslacht, leeftijd, kleur, markeringen en andere identificerende informatie voor de hond, de datum van hondsdolheid, vaccinatie en vaccin product informatie, de datum van de vaccinatie verloopt, naam, licentienummer, adres en handtekening van de dierenarts die de vaccinatie toegediend.

Boek je Navlib Ferries reis met Ferrysavers - om het beste te maken van uw reizen!

Navlib Ferries Sailing Information & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

 1. Home
 2. Ferry Maatschappijen
 3. Navlib Ferries