Marix Line

  • Marix Line

    Vind alles wat je moet weten over Marix Line hier met Ferrysavers

Met Ferrysavers u kunt uw Marix Line ferry te boeken en te genieten van je bezoek aan Japan. De operator Marix Line biedt veerboten tussen de eilanden Kyushu, Tokushima, Okinawa, Amami Oshima, Okinoerabujima en Yoronjima gelegen op het zuid-westen van de Nansei archipel, ook wel de Ryukyu-eilanden. Deze eilanden liggen verspreid over het eiland Kyushu en Taiwan.

Bij Ferrysavers bent u altijd in staat om goedkope prijzen en de laatste aanbiedingen voor Marix Line Ferries vinden.

Marix Line

Marix Line is een gevestigde Singaporese gebaseerd reder die betrokken zijn bij droog- bulk en RORO diensten. Ze begonnen hun activiteiten in het jaar 2002 en hebben sindsdien verankerd zichzelf als gerenommeerd Singaporese rederij kan worden beschouwd. En ze verworven AIS (Goedgekeurd International Shipping Enterprise) certificering in het jaar 2007.

De lading bereik van onze droge bulk / RORO vloot uitgevoerde omvat landbouwproducten, projectlading, staal, constructiemachines, zware voertuigen, vrachtwagens, personenauto's en etc.

Hun vloot is actief in heel internationale bestemmingen, vooral in Zuid-Oost-Azië, het Verre Oosten, India, Pakistan, Bangladesh, Afrika.

Onboard Marix Line ferries

Marix Line is eigenaar van twee schepen, de Queen Coral PLUS (Pleasant, Luxe en Utility Schip) en de Queen Coral 8. Sommige faciliteiten die je aan boord zal vinden zijn een restaurant, een winkel, een speelveld en een munt locker. Toeristen kunnen genieten van het prachtige uitzicht op de Stille Oceaan en een aantal kleine Japanse eilanden.

Marix Line Sailing Information & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

  1. Home
  2. Ferry Maatschappijen
  3. Marix Line