LD Lines

 • LD Lines

  Vind alles wat je moet weten over LD Lines hier met Ferrysavers

Met Ferrysavers u kunt veerboten naar boeken Newhaven or Portsmouth in Engeland, als je op reis bent uit Frankrijk. Maar als je het andersom u eenvoudig en snel uw overtocht te boeken naar Frankrijk reist: ofwel Dieppe or Le Havre.

Met Ferrysavers kunt u veilig boekt een LD Lines cross channel ferry met behulp van onze real-time vergelijking motor boven of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en tijd. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over LD Lines veerboten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

Transmanche Ferries hebben 2 veerboot overtochten per dag naar Frankrijk tussen Newhaven (Engeland) en Dieppe (Frankrijk). De Seven Sisters zal 2 terugkeer kruisingen bieden het hele jaar door.


Goedkope LD Lines veerboten naar Frankrijk, Spanje of Engeland met Ferrysavers.

Bij Ferrysavers kunt u veerboten naar boeken Le Havre in Frankrijk, Portsmouth in Engeland

Met Ferrysavers kunt u veilig boekt een LD Lines cross channel ferry met behulp van onze real-time vergelijking motor boven of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en tijd.

Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over LD Lines veerboten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

LD Lines hebben de overtocht gestopt naar Frankrijk tussen Le Havre (Frankrijk) en Portsmouth (Engeland) in december 2014. De Norman Voyage gebruikt om 1 terugkeer oversteken van het hele jaar door te bieden.

 • U kunt ook reizen tussen Dieppe (Frankrijk) en Newhaven (Engeland) met LD Lines' zus dienst Transmanche Ferries
 • LD Lines gestopt met het bedienen van de Dover naar Boulogne route, geserveerd door de Norman Bridge en de Norman TraderIn september 2010 dus, helaas, deze route is niet langer beschikbaar voor boeken

LD Lines

LD Lines is geworden, in slechts een paar jaar, de meest frequent, betrouwbaar en uitstekende value-for-money dienstverlening in het centrale kanaal. Louis Dreyfus Lines (een dochtermaatschappij van Louis Dreyfus Armateurs SAS, een van 's werelds toonaangevende maritieme bedrijven sinds 1904) begonnen met het uitvoeren van de voormalige P & O route tussen Portsmouth en Le Havre in september 2005. De route Dover-Boulogne werd opgericht in februari 2009, en LD is doorgegaan met haar markt uit te breiden met routes naar Dieppe.

Samen met Grimaldi Lines, LD Lines loopt ook de subsiduary GLD Atlantique, Die veerboten tussen Gijon in Spanje en Saint Nazaire werken op de westkust van Frankrijk.

vloot LD Lines bestaat uit de Ostend Spiritde Côte d'AlbâtreEn de zeer indrukwekkende catamaran de Norman Arrow; de grootste ooit fast-ferry naar het Kanaal over te steken. Aan boord van een LD Lines ferry kunt u kiezen uit zeer comfortabele prive cabines (met air-conditioning en vers strooisel), Club Class slaapstoelen of standaard verstelbare stoelen. LD Lines schepen bieden een keur aan bars, restaurants en winkels, evenals een bioscoop, een business lounge, en Wi-Fi toegang.

Huisdieren aan boord van LD Lines

U kunt uw hond of kat te boeken aan boord van LD Lines ferries met Ferrysavers. Huisdieren op LD Lines moet in het voertuig blijven te allen tijde. Als u reist te voet, moet je een kooi te brengen voor uw huisdier. Er is een limiet van vijf huisdieren per persoon.

Let op: om uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

LD Lines Sailing Information & Ferry Times

 • Dieppe - Newhaven

  • Dienstregeling
  • tot 4 overtochten per dag
  • van 4hrs
 • Newhaven - Dieppe

  • Dienstregeling
  • tot 4 overtochten per dag
  • van 4hrs

recente beoordelingen

gebaseerd op 85 beoordelingen
 • 14 mei 2018
  Beste overstapoptie
  • Newhaven naar Dieppe met DFDS

   Lichte vertraging uitstappen van deze tijd, maar meestal de beste optie voor Engeland naar Frankrijk.

   Review door TRACY TWITCHIN, Met vrienden.

 • 13 mei 2018
  zeer goede reis
  • Dieppe naar Newhaven met DFDS

   Bedankt voor de faciliteit en de zeer goede reis, het zal een genoegen zijn om met je mee te reizen in de toekomst

   Review door AREZKI SI MOHAMMED, Koppel.

 • 12 mei 2018
  Danku
  • Dieppe naar Newhaven met DFDS

   Veel dank aan het internaat van Deippe .... ik was mijn boek aan het lezen terwijl ik aan de beurt was ... mijn auto-accu was leeg. snelle hulp redde mijn dag. Ik had met de lichten aan het lezen geweest! Veel dank aan het personeel x

   Review door JEAN MUNDY gepensioneerde, Koppel.

 • 28 april 2018
  Kalme zeeën
  • Newhaven naar Dieppe met DFDS

   Heerlijk kalm weer geholpen en de veerboot was niet erg druk dus dat maakte het nog aangenamer. Iets te laat aankomen op terugreis om redenen die moeilijk te doorgronden zijn. Tijd verspild met zeer agressieve paspoortcontroles, wat niet vanzelfsprekend de fout van de veermaatschappij is.

   Review door DEBORAH BONZI, Met vrienden.

 • 27 april 2018
  Een zeer aangename start en finish van onze reis
  • Newhaven naar Dieppe met DFDS

   Ik hou van deze kruising, ik zal hem opnieuw gebruiken. Ik hoop dat de kosten kunnen worden gehandhaafd.

   Review door LES FLINT, Koppel.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

LD Lines Poorten

 1. Home
 2. Ferry Maatschappijen
 3. LD Lines