LD Lines

 • LD Lines

  Vind alles wat je moet weten over LD Lines hier met Ferrysavers

Doordat uw bureau Ferrysavers u kunt veerboten naar boeken Newhaven or Portsmouth in Engeland, als je op reis bent uit Frankrijk. Maar als je het andersom u eenvoudig en snel uw overtocht te boeken naar Frankrijk reist: ofwel Dieppe or Le Havre.

Met Ferrysavers kunt u veilig boekt een LD Lines cross channel ferry met behulp van onze real-time vergelijking motor boven of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en tijd. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over LD Lines veerboten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

Transmanche Ferries hebben 2 veerboot overtochten per dag naar Frankrijk tussen Newhaven (Engeland) en Dieppe (Frankrijk). De Seven Sisters zal 2 terugkeer kruisingen bieden het hele jaar door.


Goedkope LD Lines veerboten naar Frankrijk, Spanje of Engeland met Ferrysavers.

Bij Ferrysavers kunt u veerboten naar boeken Le Havre in Frankrijk, Portsmouth in Engeland

Met Ferrysavers kunt u veilig boekt een LD Lines cross channel ferry met behulp van onze real-time vergelijking motor boven of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en tijd.

Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over LD Lines veerboten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

LD Lines hebben de overtocht gestopt naar Frankrijk tussen Le Havre (Frankrijk) en Portsmouth (Engeland) in december 2014. De Norman Voyage gebruikt om 1 terugkeer oversteken van het hele jaar door te bieden.

 • U kunt ook reizen tussen Dieppe (Frankrijk) en Newhaven (Engeland) met LD Lines' zus dienst Transmanche Ferries
 • LD Lines gestopt met het bedienen van de Dover naar Boulogne route, geserveerd door de Norman Bridge en de Norman TraderIn september 2010 dus, helaas, deze route is niet langer beschikbaar voor boeken

LD Lines

LD Lines is geworden, in slechts een paar jaar, de meest frequent, betrouwbaar en uitstekende value-for-money dienstverlening in het centrale kanaal. Louis Dreyfus Lines (een dochtermaatschappij van Louis Dreyfus Armateurs SAS, een van 's werelds toonaangevende maritieme bedrijven sinds 1904) begonnen met het uitvoeren van de voormalige P & O route tussen Portsmouth en Le Havre in september 2005. De route Dover-Boulogne werd opgericht in februari 2009, en LD is doorgegaan met haar markt uit te breiden met routes naar Dieppe.

Samen met Grimaldi Lines, LD Lines loopt ook de subsiduary GLD Atlantique, Die veerboten tussen Gijon in Spanje en Saint Nazaire werken op de westkust van Frankrijk.

vloot LD Lines bestaat uit de Ostend Spiritde Côte d'AlbâtreEn de zeer indrukwekkende catamaran de Norman Arrow; de grootste ooit fast-ferry naar het Kanaal over te steken. Aan boord van een LD Lines ferry kunt u kiezen uit zeer comfortabele prive cabines (met air-conditioning en vers strooisel), Club Class slaapstoelen of standaard verstelbare stoelen. LD Lines schepen bieden een keur aan bars, restaurants en winkels, evenals een bioscoop, een business lounge, en Wi-Fi toegang.

Huisdieren aan boord van LD Lines

U kunt uw hond of kat te boeken aan boord van LD Lines ferries met Ferrysavers. Huisdieren op LD Lines moet in het voertuig blijven te allen tijde. Als u reist te voet, moet je een kooi te brengen voor uw huisdier. Er is een limiet van vijf huisdieren per persoon.

Let op: om uw huisdier mee te nemen naar en van het Verenigd Koninkrijk naar het vasteland van Europa (met uitzondering van Ierland) vindt u een huisdier paspoort nodig.

LD Lines veerboot routes

 • Dieppe naar Newhaven met

  • Dienstregeling
  • tot 4 overtochten per dag
  • van 4hrs
 • Newhaven naar Dieppe met

  • Dienstregeling
  • tot 4 overtochten per dag
  • van 4hrs

recente beoordelingen

gebaseerd op 163 beoordelingen
 • 21 januari 2019
  veerboot
  • Dieppe naar Newhaven met DFDS

   Zeer goede diensten

   Review door LORENZO BILLIA, Koppel.

 • 10 januari 2019
  Mijn nieuwjaarsreis naar Frankrijk
  • Newhaven naar Dieppe met DFDS

   Ik denk dat DFDS een fantastische prijs-kwaliteitverhouding biedt. Het is de eerste keer dat ik met DFDS heb gereisd.

   Review door MARGARET S WILLIAMS, Solo Traveler.

 • 10 januari 2019
  Van Newhaven naar Dieppe
  • Newhaven naar Dieppe met DFDS

   Het is een zeer eenvoudige veerboot met beperkte zitmogelijkheden en beperkte voedselopties met slechte keuzes. Heeft een speelruimte voor kinderen, maar er wordt van de kinderen verwacht dat ze rustig zitten. Meerdere tannoy-berichten over kinderen die kalm en stil moeten zijn. Het is een overtocht van vier uur. Waarom zouden kinderen stil en stil zijn? Ze zijn enthousiast over de reis. Geef ze de kans om kinderen te zijn. Zeer teleurgesteld over de houding tegenover kinderen.

   Review door SIMON MITCHELL, Familie met jonge kinderen.

 • 08 januari 2019
  Gemakkelijke reis
  • Newhaven naar Dieppe met DFDS

   Een eenvoudig boekingsproces, bij aankomst verwerkt en verder gereden. Voldoende ruimte om te strekken en te lopen. De oversteek in december was een goede terugkeer in januari, zelfs beter. Boek zeker weer Newhaven naar Dieppe als mijn lokale haven.

   Review door PHIL577, Koppel.

 • 08 januari 2019
  Heerlijk begin en einde van een korte pauze!
  • Newhaven naar Dieppe met DFDS

   Dit was de eerste keer dat we met DFDS hebben gereisd, maar het zal niet de laatste zijn! De veerboot was snel en duurde niet lang om te laden. Eenmaal onderweg was de catering echt een goede prijs en erg lekker.

   Review door ROBERT COLLINS, Koppel.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

LD Lines Poorten

 1. Home
 2. Ferry Maatschappijen
 3. LD Lines