JR Kyushu Beetle Ferry

 • JR Kyushu Beetle Ferry

  Vind alles wat je nodig hebt om hier te weten met Ferrysavers

 • Zuid-Korea

  Boek uw onvergetelijke reis naar het Zuid-Korea met Ferrysavers!

 • Japan

  Boek uw reis naar Japan met Ferrysavers!

Met Ferrysavers u kunt uw ideale goedkope JR Kyushu Beetle Ferry tussen Japan en Zuid-Korea te vinden. Met JR Kyushu Beetle Ferry, dan kunt u een veerboot te boeken Fukuoka en Busan.

Gebruik gewoon Ferrysavers' real-time vergelijking motor om de specifieke JR Kyushu Beetle Ferry vinden oversteken u na of vergelijk de hele ferry markt door de operator, route en tijd.

JR Kyushu Beetle Ferry

In haar 20-jarige geschiedenis, heeft de Beetle een dienst tarief van 97% gemarkeerd. Er is bijna geen stoppen van de Kever, maakt niet uit wat het weer brengt!

Aan de voor- en achterzijde is de Beetle voorzien van twee draagvleugels, waarbij de romp van het vaartuig beweegt tillen vanaf het wateroppervlak (folie-gedragen). Aangezien het schip boven het water beweegt, het de neiging om de invloed van de golven te vermijden. Gedurende een reis, de automatische niveauregeling-stabilisator en sensoren in verschillende delen van de Tor inbouwregelaar de positie en macht van de romp. Als gevolg daarvan is de Beetle geeft weinig heerschappij dus er is geen zorgen te maken over zeeziekte tijdens uw reis.

JR Kyushu Beetle Ferry Sailing Information & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

recente beoordelingen

gebaseerd op 1 beoordelen
 • 21 augustus 2017
  Goede, gladde kruising
  • Fukuoka naar Busan met JR Kyushu Beetle Ferry

   Alles was vlot vanaf het inchecken naar het opstarten. Veerboot lijkt een beetje moe en had geen interactie met het personeel en gebruikte geen horeca faciliteiten dus kan geen commentaar geven, daarom is er maar één ster voor deze.

   Review door ROBERT PARKINSON, Koppel.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

JR Kyushu Beetle veerhavens

 1. JR Kyushu Beetle Ferry