Fantasea Cruising Magnetic

  • Fantasea Cruising Magnetic

    Vind alles wat je moet weten over Fantasea Cruisen Magnetic hier met Ferrysavers

Met Ferrysavers het is gemakkelijk en handig om goedkope overtochten met Fantasea Cruising Magnetic boeken. U kunt onze prijsvergelijking engine gebruiken op zoek naar de best beschikbare aanbiedingen! Boek je Fantasea Cruising Magnetic vandaag nog veilig en vertrouwd Ferrysavers.

Over Fantasea Cruising Magnetic

Fantasea Cruising Magnetic is in het bedrijfsleven voor de afgelopen 22 jaar. Het is onderdeel van The Riverside Marine Group opgericht in 1926. Fantasea Cruising Magnetic werd oorspronkelijk gekocht door Riverside Marine onder de handelsnaam Capricorn Barge Company Pty Ltd in 1990. Het is een belangrijke contibutor in Magnetic Island toerisme. Het bedrijf levert aandrijving op wegrijden en lopen op personenvervoer alsmede vervoer van alle essentiële benodigdheden voor het eiland, zoals voedsel, brandstof, gas en bouwmaterialen enz.

Uit Australië - head 'overzee naar Magnetic Island

Je moet vliegen naar Townsville. Er zijn regelmatige vluchten van de grote steden dagelijks. Vanaf daar is het een korte tocht met de veerboot naar het eiland. Greyhound bus zet u direct aan de passagier ferry terminal. Magnetic is een rotsachtig eiland, 8km kust. Je kunt er komen via een 20 minuten passagier veerboot of breng uw eigen auto; Het is ongeveer 40 minuten het oversteken op het voertuig veerboot.

Hoe het werkt

Kort na uw reservering is voltooid, ontvangt u een e-ticket per e-mail van ons ontvangt. U hebt gewoon om uit te printen en neem het met jezelf.

Fantasea Cruising Magnetic Zeilinformatie & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

  1. Home
  2. Ferry Maatschappijen
  3. Fantasea Cruising Magnetic