Blue Line Ferries

 • Blauwe lijn

  Gebruik Ferrysavers om uw veerboot naar Kroatië of Italië met Blue Line Ferries boeken

 • Boek uw reis naar Italië met Ferrysavers

  Ervaar het milde klimaat, de schoonheid van de kusten, de rijkdom van zijn kunst en geschiedenis!

 • Boek uw reis naar Kroatië met Ferrysavers

  Kroatië is de plaats Maak van uw droom in werkelijkheid door het boeken van uw rit naar Kroatië.

gebruik Ferrysavers om uw veerboot naar Kroatië of Italië met Blue Line Ferries boeken. Met Blue Line Ferries kunt u een veerboot te nemen Ancona, spleet en Hvar. Alle Blue Line Ferries biedt real time.

Bij Ferrysavers hebben we het voor u gemakkelijk om de perfecte koopje veerboot vinden gemaakt. Zoek naar goedkope ferries met behulp van onze real-time vergelijking motor.

 • Blue Line Ferries lopen tussen Split (de grootste stad aan de kust van Kroatië) en Ancona (Italië) per dag op weekdagen, met 1 weekend crossing
 • Blue Line verzorgt tot 3 overtochten per week tussen Ancona en Hvar op een seizoensgebonden basis
 • En Blue Line werken ook een wekelijkse kruising tussen Vis en Ancona (En dan aan spleet) Op zaterdag, ook op een seizoensgebonden basis

Blue Line International

Blue Line International is de internationale maritieme bedrijf gespecialiseerd in het vervoer van passagiers en voertuigen tussen Kroatië en Italië. De visie van Blue Line werd al in 1993 gematerialiseerd, in de tijd van oorlog tegen het Kroatische grondgebied, wanneer een passagiersschip "Kraljica mira" zeilde richting Italië, het transport van humanitaire hulp en vluchtelingen. "Kraljica mira" was in die tijd het varen onder de vlag van SEM Maritime Company (SMC), en in 1997 het passagiersschip "Split 1700" werd aangesloten bij hetzelfde bedrijf. SMC bestond op de Kroatische - Italiaanse markt tot 2003, wanneer het maritieme bedrijf Blue Line Int. geslaagd zijn maritieme traditie, die nieuwe standaarden in marine-transport. Als je eenmaal hebt gereisd aan boord, zult u vertrekt de Blue Line ferry met een glimlach op je gezicht - geloof ons woord!

Blue Line Ferries Sailing Information & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Blue Line Ferries Ports

 1. Home
 2. Ferry Maatschappijen
 3. Blue Line Ferries