azzurra Line

 • azzurra Line

  Reserveer uw ferry met Ferrysavers voor de beste prijs!

 • Hier, aan Ferrysavers wij maken uw dromen te laten uitkomen!

  Als je droomt om je vakantie door te brengen door saffier wateren in de schaduw van de oude ommuurde steden, Kroatië is de plek om te zetten in realiteit.

Let op: Azzura Line zal binnenkort beschikbaar op Ferrysavers zijn!

gebruikFerrysavers om uw veerboot naar Italië, Kroatië en Albanië met Azzurra Line boeken. Ze bieden aan ferry routes naar Bari, ferry routes naar Durres en ook veerboten naar Dubrovnik. Al hun routes bieden directe e-mail.

Met Ferrysavers kunt u veilig boeken Azzurra Line Ferries een specifieke route door of vergelijk de goedkoopste prijzen door de exploitant, route en de tijd met behulp van onze real-time vergelijking motor boven. Deze pagina kan helpen bij het vinden informatie over Azzurra Line ferry overtochten, waaronder de nieuwste bestemmingen en de goedkoopste tarieven.

 • Azzurra Line verzorgt veerdiensten tussen Bari (Italië) en Dubrovnik (Kroatië), met maximaal 3 overtochten per week tijdens de zomer
 • Azzurra bieden veerboten tussen bar or Kotor in Montenegro en Bari, met 1 oversteken van een week voor elke tijdens de zomer
 • En ook veerboten tussen Bari en Durres (in Albanië), met maximaal 1 overtocht per week in de zomer

Azzura Line Ferries

Azzurra Line is een Maltese ferry bedrijf dat de regio Puglia van Italië, in het bijzonder de haven van Bari met elkaar verbindt, met de Balkanlanden over de Adriatische Zee met diensten naar Dubrovnik, Kotor en Durres, tussen Italië, Kroatië, Albanië en Montenegro. Het bedrijf werd opgericht in 2001, en blijft een familiebedrijf vandaag het vervoer van meer dan 50,000 passagiers per jaar.

Azzurra streeft naar een mini-cruise sfeer op zijn veerboot, de Azzurra, Die moet aan boord van een Italiaanse self-service restaurant dat gespecialiseerd is in goedkope, smakelijke Italiaanse keuken, een grote overdekte bar met meer dan 200 zetels evenals andere lounges, gokautomaten, duty-free winkelen, ligstoelen en zelfs een buitenbar genieten van een drankje in de zon binnen.

Azzurra Line Sailing Information & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Azzurra Line Ports

 1. Home
 2. Ferry Maatschappijen
 3. azzurra Line