De Alaska Marine Highway System

 • De Alaska Marine Highway System

  Vind alles wat je moet weten over de Alaska Marine Highway System hier met Ferrysavers

Geweldig nieuws! De Alaska Marine Highway System gaat om beschikbaar te zijn voor het boeken van Ferrysavers binnenkort!

Met Ferrysavers het is gemakkelijk en handig om goedkope overtochten met de Alaska Marine Highway System te boeken. U kunt onze prijsvergelijking engine gebruiken op zoek naar de best beschikbare aanbiedingen! Boek je Alaska Marine Highway System vandaag nog veilig en vertrouwd Ferrysavers.

Over De Alaska Marine Highway System

De Alaska Marine Highway System werkt als een afdeling van het ministerie van Transport en Openbare voorzieningen voor de staat Alaska. De Marine Highway is een integraal onderdeel van de Staat snelweg infrastructuur, het vervoeren van personen en voertuigen rond de kustgemeenschappen op het hele jaar door basis. Dit systeem begon meer dan 50 jaar geleden en is voortdurende groei en de integratie van nieuwe havens van gesprek sinds. De route is ook de enige marine route die is aangewezen als Nationaal Scenic Byway en All-American

De Alaska Marine Highway System Ferries lopen het hele jaar door. Tijden kunnen veranderen met weinig of geen waarschuwing.

Hoe het werkt

Kort na uw reservering is voltooid, ontvangt u een e-ticket per e-mail van ons ontvangt. U hebt gewoon om uit te printen en neem het met jezelf.

De Alaska Marine Highway System Zeilinformatie & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

recente beoordelingen

gebaseerd op 1 beoordelen
 • 11 oktober 2016
  Goede reis
  • Haines naar Skagway met Alaska Marine Highway System

   Opgeslagen rijden mijlen en er waren enkele goede uitzicht vanaf het dek. Zou aanraden.

   Review door Anoniem, Koppel.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

 1. Home
 2. Ferry Maatschappijen
 3. De Alaska Marine Highway System