Alaska Marine Highway System

 • Op zoek om te ontsnappen aan Alaska?

  U kunt een aantal geweldige vakantie aanbiedingen via het boeken van te voren met Ferrysavers!

Je kunt gebruiken Ferrysavers een Alaska Marine Highway System overtocht rond Alaska te boeken. Alle Alaska Marine Highway System zijn uitgerust met moderne faciliteiten en stijlvolle interieurs.

U kunt veerboten boeken naar Bellingham, Ketchikan, Haines, Skagway, Juneau, Prince Rupert, Wrangell, Petersburg en meer met Alaska Marine Highway System.

Over Alaska Marine Highway System

De Alaska Marine Highway System werd gevonden in 1963 en is al het hele jaar sinds. Het bedrijf is eigenaar van elf schepen, met extra veerboten gepland. De route Alaska Marine Highway System biedt regelmatig geplande passagiers en voertuigen diensten aan meer dan 30 gemeenschappen in Alaska, waarvan er veel niet gemakkelijk bereikbaar via de weg-systeem of niet bereikbaar is.

De zuidelijke toegangspoort steden van Bellingham, Washington, en Prince Rupert, British Columbia bieden belangrijke verbanden tussen Alaska en de "Lower 48." De missie van de Alaska Marine Highway System is om veilige, betrouwbare en efficiënte vervoer van mensen, goederen en voertuigen onder gemeenschappen van Alaska, Canada te bieden, en de "Lower 48", terwijl het bieden van mogelijkheden voor de ontwikkeling en een redelijke levensstandaard te behouden en de hoge kwaliteit van het leven, met inbegrip van sociale, onderwijs en gezondheidszorg behoeften.

Alaska Marine Highway System Zeilinformatie & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

recente beoordelingen

gebaseerd op 1 beoordelen
 • 11 oktober 2016
  Goede reis
  • Haines naar Skagway met Alaska Marine Highway System

   Opgeslagen rijden mijlen en er waren enkele goede uitzicht vanaf het dek. Zou aanraden.

   Review door Anoniem, Koppel.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

 1. Home
 2. Ferry Maatschappijen
 3. Alaska Marine Highway System