Agoudimos Lines

 • Agoudimos Ferries

  Deze reis zal je een geweldige kennismaking met Griekenland te geven!

 • Boek vandaag nog uw reis naar de beste prijzen!

  U zult landschappen van onbesmette Italiaanse natuur te bewonderen!

Boek snel een goedkoop Agoudimos Lines ferry naar Italië, Griekenland, of de Cycladen met Ferrysavers. Agoudimos Lines heeft veerboten naar Brindisi, veerboten naar Corfu, een veerdienst naar Igoumenitsa en ook ferry routes naar Rafina in Zuid-Griekenland in de buurt van Athene.

Gebruik Ferrysavers' real-time vergelijking motor op zoek naar de specifieke Agoudimos Lines ferry u na of vergelijk de hele Italië naar Griekenland veerboot markt door de operator, route en tijd. Vind informatie over Agoudimos Lines havens en routes.

 • Agoudimos veerboten reizen van de Italiaanse haven van Brindisi naar Corfu en Igoumenitsa, alsmede tussen de verschillende Griekse havens
 • Agoudimos veerboten ook reizen tussen Brindisi en de ferry haven van Vlore in Albanië
 • Agoudimos' Griekse binnenlandse diensten verwijzen Rafina op het vasteland met de Cycladen, en reizen naar het eiland havens van Andros, Tinos en Mykonos

Agoudimos Lines

Agoudimos Lines is een traditioneel Grieks maritiem corporatie, die trots heeft meer dan dertig jaar ervaring en continue aanwezigheid op maritiem gebied.

De Agoudimos Lines vloot bestaat 5 veerboten, de Ionische Koning, Ionian Sky, Penelope A, Penelope en Kapetan Alexandros. ferries Agoudimos Lines' zijn comfortabel en stijlvol manieren om te reizen en bieden een zeer concurrerend en service van hoge kwaliteit. Aan boord zijn er een aantal verschillende hutten (met inbegrip van luxe hutten), uitstekende maaltijden aan boord, lounges en een sterk betrokken wens om behoeften van de passagiers en bieden value-for-money te voldoen.

Agoudimos Lines Sailing Information & Ferry Times

Sorry, we hebben is geen afvaart informatie of een dienstregeling beschikbaar op het moment. Dit kan komen omdat deze route is seizoensgebonden of we niet te verkopen op dit moment. Voor een breed scala aan alternatievenTyp uw bestemming in de boekingsformulier boven.

Sign-up & Save

Ontvang onze nieuwsbrief en mis nooit een veerboot deal!

Agoudimos Lines Ports

 1. Home
 2. Ferry Maatschappijen
 3. Agoudimos Lines